Welkom nieuwe leden

Geachte nieuw lid,

Van harte welkom bij de Federatie van Militaire Oudgedienden der Krijgsmacht. Uw gegevens zijn nu toegevoegd aan de ledenadministratie en daardoor bent u lid geworden van een bijzondere Federatie. We hopen van harte dat u een prettige tijd zult hebben in onze vereniging.

In deze welkomst brief leggen we u graag enkele aspecten uit over de manier waarop we met elkaar samenwerken.

De Federatie, dat zijn wij Samen!

Onze Federatie draait op bijzondere mensen: de actieve leden, vaak ook de partners van leden, bestuur en vele vrijwilligers. Behalve tijdens het samenzijn op bijeenkomsten en dergelijke, ontmoeten mensen in een vereniging elkaar met dezelfde passie: het is leuk elkaar beter te leren kennen en dat doe je het beste door samen iets in en voor de vereniging te doen. Daarnaast zullen we u komende tijd vast en zeker eens vragen om een steentje bij te dragen.

Blijf op de hoogte!

Op diverse manieren doen we ons best om u te informeren over de talloze activiteiten en gebeurtenissen in de vereniging.

• De website is het centrale punt voor nieuws, activiteiten, informatie van de vereniging, wie doet wat in de vereniging, hoe werkt de vereniging en zeker ook de actuele stand van zaken. Check onze website www.fmok.eu dus regelmatig.

• Facebook: Prachtig en supersnel voor nieuwtjes, foto’s en handig op je mobiel. Bezoek: https://www.facebook.com/groups/349594662433564/ • Met de digitale nieuwsbrief informeren we u graag snel via e-mail als er belangrijk nieuws te melden is. Met de links naar de website in de nieuwsbrief weet u altijd wat er speelt in de Federatie.

• Vertrouwen

Daar, waar mensen met elkaar de krachten meten, waar groepjes samen willen presteren en waar ambities en belangen samenkomen, komt helaas soms ook het individu in de knel. We kennen dat allemaal uit ervaring, maar als het onterecht voelt kan het aan je gaan knagen.

Hoewel een vereniging een teamsport is, vinden we het juist heel belangrijk dat elk individu, in zijn of haar beleving, het binnen de vereniging ook naar de zin heeft. Zit iets u heftig dwars? Wilt u iets bespreken dat niet in de haak is? Neem dan contact op met onze secretaris Tom de Queljoe. Hij luistert in absoluut vertrouwen aandachtig naar u en zal u altijd serieus nemen. Wanneer het nodig blijkt zal hij u ondersteunen om uw weg te vinden binnen de vereniging.

Meer informatie

• Bestuur samenstelling: https://www.fmok.eu/bestuur

• Meld je aan voor het gratis digitaal Magazine ‘T Arsenaal: redactie_tarsenaal@gmail.com

• Like ons op FB: https://www.facebook.com/groups/349594662433564/

Zo komt kameraadschap en sfeer samen bij de F.M.O.K. We wensen u een fantastisch lidmaatschap toe, met veel plezier en prachtige resultaten in elk opzicht!

Namens het bestuur en alle leden heten we u van harte welkom, we leren u graag beter kennen, en zeker ook binnen de vereniging,

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *